Oftyll MonoGreen  cu extract din nuca de cocos si HidraBiol

MonoGreen_360_komp5

 

Solutie multifunctionalã izotonicã pentru lubrifierea, clãtirea, dezinfectarea si conservarea tuturor tipurilor de lentile de contact. Formula sa inovatoare, care contine Cocoamfocarboxigliconat, o moleculã a acizilor grasi obtinuti din nucã de cocos si Hydrabiol, face acest produs extrem de biocompatibil si foarte bine tolerat, chiar si de  persoanele cu ochii sensibili.

Format: Flacon 360ml/100ml + lenscase

 

 

shoponline

 

Oftyll MonoPink  cu extract din nuca de cocos si acid hialuronicPINK_360_komp-2

Solutie multifunctionalã izotonicã pentru lubrifierea, clãtirea, dezinfectarea si conservarea tuturor tipurilor de lentile de contact. Formula sa inovatoare, care contine acid hialuronic, Cocoamfocarboxigliconat, o moleculã a acizilor grasi obtinuti din nucã de cocos si Hydrabiol, face acest produs extrem de biocompatibil si foarte bine tolerat, fiind recomandat in special femeilor care poarta lentile de contact.

Format: Flacon 360ml/100ml + lenscase

 

shoponline

 

 

 

Oftyll MonoRGP cu acid hialuronic

Mono-RGP

 

Solutie multifunctionalã izotonicã pentru lubrifierea, clãtirea, dezinfectarea si conservarea  lentilelor de contact rigide si rigid gaz permeabile. Cu noua sa formula, este mai comoda si mai eficienta, eliminand depunerile si impuritatile de pe lentilele de contact. Compozitia speciala a solutiei Oftyll Mono RGP ofera utilizatorilor un maxim de confort, siguranta si a biocompatibilitate excelenta.

Format: Flacon 100ml + lenscase

 

shoponline