OmiVis cu aloe vera, extract de iarba de silur si acid hialuronic

OmiVis_multi_BB2_2Indicatii: Adjuvant în tratamentul sindromului de ochi uscat, conjunctivite, blefarite, ochii rosii si iritati de praf sau polen, contact prelungit cu apa de mare sau de piscinã, expunere prelungitã la vânt, soare sau smog, în medii cu aer conditionat sau fum, tratamente farmacologice locale (reziduuri de creme sau unguente), utilizarea prelungitã a lentilelor de contact, expunere prelungitã în fata computerului sau televizorului, senzatie de corp strãin sau de uscãciune, ochi obositi. Lentilele de contact clãtite în solutia cu acid hialuronic asigurã o lubrifiere si hidratare optimã înainte purtare. Proprietãti analgezice, astringente, antiinflamatorii si decongestionante.

Administrare: Poate fi folosit pentru spãlãturi oculare, picãturi aplicate direct pe ochi sau pentru lubrifierea si hidratarea lentilelor de contact.

Compozitie: Gel aloe vera, acid hialuronic si extract fluid de iarbã de silur (Euphrasia Officinalis), edetat disodic, solutie izotonicã tamponatã pH 7,2 q.s. 100ml.

Format: Flacon 100ml cu ochiera

shoponline

 

OmiVis – servetele sterile hipoalergenice cu aloe vera si acid hialuronic

OmiVis_multi_box_20Descriere: Servetele hipoalergenice netesute înmuiate în solutie izotonicã cu acid hialuronic si aloe vera, fãrã alcool.

Indicatii: Este un produs delicat pentru igiena zilnicã a zonei perioculare, recomandat pentru nou nãscuti, copii si adulti, respectând pH-ul fiziologic al ochiului. Ideal în cazuri de descuamare a pielii, pleoapelor sau inflamatii oculare si alergii, coadjuvant în tratamentul blefaritelor si blefaro conjunctivitelor. Util pentru eliminarea reziduurilor de produse cosmetice de pe pleoape si gene. Poate fi folosit cu lentilele de contact aplicate.

Administrare: Se aplicã în zona periocularã, se maseazã si se curatã usor pleoapele si genele. In cazul unor secretii solide, se stoarce servetelul pe ochi, se lasa sa se inmoaie, apoi se sterge cu servetelul.Nu folositi acelasi servetel pentru ambii ochi pentru a evita contaminarea ochiului sanatos de la cel bolnav (daca este cazul)

Compozitie: Gel Aloe vera, 0,2% acid hialuronic, poloxamer.

Format: 20 servetele sterile ambalate individual

FÃRÃ PARABENI, CLOREXIDINÃ, TIMEROSAL, CLORURÃ DE BENZALCONIU, FENOXIETANOL, ALCOOL.

shoponline