IMG_1231OMISAN FARMACEUTICI este o companie producãtoare de dispozitive medicale sterile pentru îngrijirea ochilor,  cu sediul în Roma, Italia.
Produsele Omisan sunt fabricate din ingrediente naturale, câstigând astfel o pozitie distinctã pe piata internationalã traditionalã. La OMISAN Farmaceutici este tangibilã prezenta constantã a unei credinte, care pãtrunde si conduce activitatea fiecãrui angajat: Ne pasã de sãnãtatea si satisfacþia clientilor nostri la nivel mondial. Ele sunt punctul central al eforturilor noastre. Valorificãm observatiile, sfaturile si criticile clientilor nostri. Ne pasã de sutele de mii de persoane care aleg sã utilizeze produsele noastre, de optici si farmacii, de medicii care le sugereazã în fiecare zi pacientilor sã-si aleagã sau sã-si reînnoiascã încrederea în munca noastrã. Si totul este fãcut în armonie cu natura (animalele si mediul încojurãtor). Calitatea si siguranta produselor noastre este asiguratã de certificarea ISO, CE si BRC.

FARA CONSERVANTI314589_178982945516836_652188198_n

Produsele fabricate de OMISAN FARMACEUTICI nu contin parabeni,  alcool,  clorhexidina, timerosal,  clorura de benzalconiu,  fenoxietanol sau componente de origine animala.

Extractele sunt obtinute din plante cultivate pe plantatii controlate, fara organisme modificate genetic.

Toate produsele Omisan sunt compatibile cu tratamentele homeopate si sunt valabile 90 de zile de la deschidere.